mandag den 10. december 2007

Sidste Weekend i November

Jeg prøver i år, at lave et minialbum i en tin-boks - hvori vores "julekalender" skal være. Med julekalender mener jeg et album, som rummer vores juletraditioner, og hvad der for mig hører med til en RIGTIG jul.

Nogle år er julen meget hektisk, og man føler fra starten af, at man er bagefter - andre år er man mere i stand til at tage det med ro. Hvert andet år, skal jeg undvære mine to drenge til juleaften - og jeg bliver angrebet af "Dårlig-Mor-anfaldet" den 24. december - hvis jeg føler at de hjemlige juletraditioner har været lidt mangelfulde.

Igen i år, skal drengene holde julen hos deres far - og for at slippe for anfaldet - har jeg tænkt en del over, hvad det er som er med til, at julen bliver rigtig i mit univers. Og resultatet af disse tanker - ja de bliver at se i min julekalender - som jeg har sat mig for at lave. Jeg går ikke så nøje op i, om dagens begivenhed - rent faktisk lige nås på den pågældende dato - blot den nåes en af dagene i julen - og december i øvrigt er relativt stressfri og hyggelig.

Hos os starter julen allerede den sidste weekend i november - hvor vi pynter op til jul. Vi pynter så meget vi orker - resten kommer løbende. Og kan nås inden den 24. december - hvis blot jeg kigger i min nylavede kalender.

Tak fordi du kigger med - forhåbentlig kan du hente lidt inspiration...


Pynte op...:
Overskrift: Clarendon Light
Font: Pharmacy
QuicKutz: Tags Mini - RS-0352, Garland - KS-0588
Punch: Punch Bunch Mini fern
Craft Robo: hjerter og overskrift

1 kommentar:

  1. Det var dog en fantastisk god ide og hold da op hvor er det flot!!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...