tirsdag den 5. august 2008

Frydenlund Fuglepark

I sidste uge var vi på miniferie hos mine svigerforældre i Højby, lidt uden for Odense. Det var en dejlig uge, men super godt vejr - og nogle udflugter. En af turene gik til Frydenlund Fuglepark, et sted min svigerfar i mange år har drømt om at besøge, men aldrig har fået taget sig sammen til.
De kalder sig selv for Danmarks Fugle Zoo - måske lidt overdrevet - men ganske afgjort et besøg værd. Der var helt utroligt mange arter fugle samlet dér. Mange forskellige arter gæs, Emuer, Påfugle og Storke. Der var også et stort område med papegøjer.
 
Her faldt Lasse "i Snak" med nogle grønne papegøjer i et bur. Han fodrede dem med nedfaldsæbler, fra et træ som stod i parken - og var meget optaget af fuglene. De var lige så opmærksomme på ham, men det skyldes nok mere æblet end hans teenage-charme :o)


Til Layoutet er brugt Taste of summer og overskriften er lavet med fonten Fling
- hos Quickutz kendt som alfabetet Beauty Queen.
Tak fordi du kiggede med :o)

Kram
...Engel...

2 kommentarer:

  1. Du er da ved at blive en rigtig digi-haj....super flotte LO's. Dejlige klare farver som passer perfekt til de farverige pip-fugle. Super lækkert

    SvarSlet
  2. Ja, enig med Lone, at det er nogle superflotte digi LO's. Selvom du synes du er bedst til ensfarvet karton, så har du alligevel lavet nogle helt stilrene digis her.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...