mandag den 22. september 2008

På en regnvejrsdag


På denne kedelige regnvejrsdag, ligger jeg hjemme, syg. Kom sådan til at tænke på vores dag i Fåborg, her i sommer - hvor bierne summede, solen skinnede, og svalerne sad og pudsede sig på elledningerne.

Mandede mig derfor op og satte mig hen ved pcen. Og med en template jeg faldt over den anden dag, og lidt simple elementer fik jeg faktisk scrappet lidt...

Fåborg

Til Layoutet er brugt:
Taste of Summer Kit: Baggrundspapiret.
2-Page Layouts No 07 fra scrapwithtemplates.com
Hipster Plumes No 05 Brush set fra DesignerDigitals.com
Overskriften er fonten CAC Champagne
og teksten er skrevet med fonten Bookman Old style.

Opgaven var relativt overkommelig, fordi jeg ikke skulle lave templaten selv i forvejen. Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg foretrækker at kreere dobbelte Layouts - hvorfor ved jeg egentlig ikke - Det besværlige er dog, at det ikke er så nemt at finde dobbelte skitser ud over Becky Higgins - men de er ofte meget firkantede af udseende, hvilket kan være lidt trivielt.
 
Derfor blev jeg så glad da jeg faldt over siden ScrapWithTemplates.com den anden dag - for hun havde 7 template pakker med dobbelte sider. Og med noget interessant imellem. Jeg tænkte at hvis jeg købte et par pakker, var der håb om, at hun fik kreeret flere :o)
 
Og på en dag som i dag - skal man ikke gøre det for svært for sig selv... Så templaten blev taget i brug - og Missionen fuldført. Nemlig at glemme det kedelige vejr, og huske tilbage på en skøn sommerdag, for ikke så længe siden....
 
Tak fordi du kigger med..!

Kram
...Engel...6 kommentarer:

 1. Jeg kan næsten mærke varmen og høre bierne summen, flot LO med dejlige stemningsbilleder. God bedrig til dig, håber snart at du er frisk igen.

  SvarSlet
 2. Superflot og stemningsfuldt Lo. Skønne sommerbilleder der for en til at længes efter de lune og lange dage. God bedring, håber snart at du er på toppen igen.

  SvarSlet
 3. Skønt layout, som jeg lige kan bruge til at lifte - dog ikke Fåborg - men Odense/Egeskov Slot og din blogfornyelse er bare flot og en fryd for øjet.

  SvarSlet
 4. Wauw et skønt LO, skønne billeder.
  Jeg er vild med din opsætning, og farvekombinationen.

  SvarSlet
 5. Super flot layout. Dejlig stemningsfuldt og flot sat op. Dit nye look på bloggen ser drøngodt ud og jeg synes ikke, at det gør noget at headeren er stor. Det er ligesom Grand opening til bloggen, man læser digtet og går videre...

  SvarSlet
 6. Hei! Jeg fant bloggen din når jeg googlet "scrapwithtemplates", noe jeg gjør iblant fordi jeg er nyskjerrig:-) Takk for at du handlet hos meg, jeg kommer helt sikkert til å gjøre flere 2-pagers fremover. Layouten din ble superfin! Takk for at du linket til min lille butikk!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...