lørdag den 27. december 2008

Julegave til Mormor - del 1 og 2

Som tidliger nævnt, har jeg scrappet som en gal, for at få et projekt færdigt til en julegave. Gaven var til min mor, og var en scrappet bog 20x20, som handlede om hendes 60 års fødselsdag i sommers.

Den er lavet digitalt, og uploadet og fremkaldt gennem Bilkas fotoservice (se deres hjemmeside). Den blev uploadet den 12. december, omkring midnat - og jeg hentede den i forretningen den 23. december kl. 14.10 - var godt nok ved at blive nervøs for, at den ikke nåede frem.

men den blev færdig, og her kan I se første del af bogen, som handler om dagen på M/S Sagafjord, hvor dagen blev fejret med børn, svigerbørn og børnebørn..Anden del af bogen handlede om vores gave, nemlig 5 skønne septemberdage i Prag. Og dem kan du se her :
Tak Fordi du kiggede med - og på gensyn :o)


8 kommentarer:

 1. Jeg er lige ved at samle kæben op...

  Det er helt vildt flot og gennemført. Din mor må da være helt vildt glad.
  Fantastiske billeder, opsætning og farver... det hele.

  SvarSlet
 2. Ja hold da op hvor er det et super flot mini ambum du har lavet. Waoow. Super flot opsæting og farver. Total gennemført flot. :)
  Den må din mor da ha' været rigtig glad for at modtage.
  Jeg håber du og din familie har haft en dejlig jul.
  Forsat rigtig god weekend

  SvarSlet
 3. Sikke da en skøn gave at få. Du skriver det ikke - men jeg håber da din mor blev RIGTIG glad for det store arbejde og fine resultat. Håber I fik en god jul allesammen. Tak for i år og på genkig i 2009.

  SvarSlet
 4. Hold da op - sikke en fantastisk julegave. Rigtig flot arbejde, der kun kan blive et meget skattet minde fra nogle skønne dage.

  SvarSlet
 5. Sikke da en superflot gave at gi' Den har garanteret gjort lykke. Du er bare blevet rigtig scrap til det digitale også.

  Rigtig godt nytår til dig og dine.

  SvarSlet
 6. Sikke et fantastisk projekt. Jegkan godt forstå du har haft travlt og var nervøs for om bogen nåede frem.
  Din mor blev forhåbentlig totalt begejstret... ??
  Super flot gennemført arbejde.
  Tak for i år og på gensyn.

  SvarSlet
 7. Super flot album du har lavet.Jeg vil også lige ønske dig og dine et rigtigt godt Nytår. Tak for det gamle år, det har været hyggeligt at følge med på din blog i år. På gensyn i 2009

  SvarSlet
 8. Hvilken fantastisk gave. Simpelthen super flot lavet. Håber din mor blev glad:)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...