lørdag den 26. september 2009

Catch

Jeg må jo hellere komme videre med feriealbummet om sommerferien på Bornholm. Jeg har en lille drøm om, at have albummet færdig inden jul, så jeg kan få arbejdet fremkaldt. Så her er et LO om tidsfordriv på Dueodde strand, nemlig strandløver som spiller catch.
Til Layoutet er brugt:

Template by Becky Fleck
Papirer: Tropical Oasis by Puong Ton Design
Frame: Rocky shores by Misty Cato, Gridiron Glory by Julie Billingsley
Everyday Twill by Ali Edwards
Stitching: Bad Sewing Machine - Dont Be a Square by Traci Reed
Stitching: Bad Sewing Machine 12 - Dont Be a Square by Traci Reed
Elements: Rocky shores by Misty Cato
titel: Brown eyed girl alpha by Libby Weifenbach
Font: Effloresce Antique
 
Jeg synes godt nok, at det har været en hektisk uge. Nok mest fordi det har været lidt besværligt at undvære bilen nogle dage. Men nu er den retur fra mekanikeren - og kører som en drøm igen. Så Italieneren er atter min trofaste og højt værdsatte ven - som jeg slet ikke kan forestille mig at være foruden! Jeg er endda blevet forkælet med en ny radio.... som kan vise i displayet, hvilken kanal den spiller! Det er jo helt fantastisk!
 
Min fætter griner tit af mit forhold til den lille blå skønhed - og er overbevist om, at han ender med at skulle samle den med Gaffa-tape og silicone - fordi jeg nægter at skifte min bil...! Men den fragter os trofast fra A til B - I tørvejr når det regner. Og den starter loyalt når jeg drejer nøglen! Den har ingen aircondition, og accelererer heller ikke super hurtigt.... Men den er bekvem og rar - og i den grad værdsat!
 
Og det er unægteligt en luksus, at have en bil... jeg kan sagtens huske tider, hvor jeg drømte om luksusen af 4 hjul og en motor.... elastikarme efter indkøbsture... kolde aftener i en fugtig bus, med en træt dreng i klapvognen - og evigheder til vi nåede destinationen... Kolde fødder, mens man venter i kulden på toget, som for gud ved hvilken gang er forsinket....!
 
Ikke at jeg foragter offentlig transport. Der er mange situationer, hvor det fortsat er nemmere, og jeg benytter det gladeligt.... Men jeg minder nogle gange mig selv om, at der engang var dage, hvor jeg ikke havde luksusen af et valg - og så giver jeg italieneren et kærligt klap, og værdsætter de bekvemme elementer i min hverdag...! Og det er min elskede Italiener!
 
Jeg håber du har en hyggelig weekend, og stopper op og nyder livet et øjeblik
Tak fordi du kiggede forbi - kom snart igen!
 
... Engel...

5 kommentarer:

 1. Endnu et skønt digi-LO du har fået lavet. Gode billeder, god ide med et billede af aftrykket
  Jeg har det på samme måde med vores bil. :) Hader også de offentlige transportmidler, bruger dem kun af nød. :o)
  Hvor er det videnskabelige LO bare skønt. Tak for den søde historie.:)
  Det kort er da bare skønt. Lækre detajer, rigtig halloween
  Du må ha' en rigtig dejlig weekend.

  SvarSlet
 2. Hvor kan jeg bare SÅ godt forstå dine følelser for din bil. Jeg fik først kørekort for et par år siden, og selvom vi har haft bil, mens vi har haft børn, har jeg godt nok cyklet meget rundt i snevejr med to unger. Idag har jeg kørekort og vi har to biler, og jeg værdsætter det hver eneste dag - det er den største frihed.

  Super fedt lo, elsker billedet af aftrykket. Typisk billede for en scrapper:)

  SvarSlet
 3. Skønt LO - især opsætningen er jeg vild med. Tror jeg skal lifte skitsen, da jeg skal igang med LO fra en Londontur her i september.

  SvarSlet
 4. Kender godt det med endelig at ha' en firhjulet ven - det er en skøn fornemmelse :)..og kender osse til at mange (sjovt nok ofte mænd) synes det er enormt grineren at man kan ha' et tæt forhold til sådan en ven, selvom den måske ikke lige er helt ny *TSK* ...*G*..og så er det et fedt LO du har levet - skøn opsætning og strandfarver .)

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare et fantastisk LO og sikke nogle fantastiske billeder. Det er bare så gennemført.
  Og da et stort tillykke med sønnen ;o))))

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...