lørdag den 23. januar 2010

Fødselsdagskort 1 (af 2)

I morgen har mine to mostre fødselsdag - de fylder begge 70 år... Så min kære mor er til stor fødselsdag x 2 i denne weekend. I dag bliver Ruth fejret i Århus - og min mor og hendes søskende har slået sig sammen og vil give hende en GPS. Tidligere på året, var de nemlig på den årlige familiekomsammen i et sommerhus i jylland. Her lånte de to damer min GPS - og fandt ud af at betjene den - og kunne pludseligt finde diverse steder i Danmark... Hun skal dog selv have lov til at vælge modellen, under kyndig vejledning af min fætter - så indeni kortet er der penge.

Jeg fik derfor bestillingen på at kreere 1 stk fødselsdagskort til den kære fødselar.. og gaven skulle meget gerne afspejles i kortet... Bilen blev derfor rød, idet moster kører rundt i verden i en lille rød sag...Kortet blev rundt, fordi de fleste vejskilte undervejs er runde... Og tillykke fik glimmer på, for at gøre kortet lidt festligt :o)

Til kortet er der brugt følgende:
Fra Quickutz Online Store: Ornate Round Card (kortet)
Phrase_0438 (bilen), Arrow_1555 (pilen),
Nameplate (Tag) (Følger med Silhouette Softwaren)
Vejen har jeg selv kreeret i RoboMaster Softwaren.
Kartonen er fra Bazzill
 
Jeg håber du har haft en fantastisk Lørdag. I morgen løfter jeg sløret for kortet til min anden moster, som jo også fylder rundt... men det bliver først afsløret i morgen ;o)
 
Knus
...Engel...

2 kommentarer:

  1. FINT og passende kort. Ja GPS er en dejlig ting, bare man ikke ALTID gør lige hvad den siger - min har f.eks. et sted midt på Hillerødmotorvejen hvor den stædigt mener jeg skal foretage en kontrolleret U-vending. MEN - det har jeg dog valgt ikke at gøre. TIl lykke med mostrene - sådan nogen har jeg desværre ikke længere.

    SvarSlet
  2. det er nogle rigtig gode kort du har lavet, elsker når kortene fortæller en historie

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...