søndag den 15. august 2010

En kold brise...

Hvor er det dejligt at have haft ferie... Desværre er det sidste dag i dag, og i morgen starter hverdagen for alvor igen. Her til formiddag, har vi bare haft totalt overskyet vejr, og høj fugtighed som om der kunne komme mere regn, hvert øjeblik. Oprindeligt havde jeg planlagt at skulle bejdse en kommode, som står ude på terrassen under halvtaget... men det har simpelthen været for køligt indtil nu... Til gengæld har jeg brugt tiden på at scrappe... og det er lykkedes mig at bruge endnu en template fra set 66 af Cindy Schneider... (overvejer i mit stille sind, at udfordre mig selv til at skulle nå alle 4 templates i pakken inden næste lørdag...lidt optimistisk, jeg ved det..!)
Egentlig har jeg rigtig længe prøvet at scrappe denne serie billeder, af Louis med hans blå blæser. Men ingen af gangene er det lykkedes mig, og flere gange har jeg frustreret smidt projektet fra mig... Men denne template passede bare så fint... og det lykkedes mig at komme i mål... den er dog justeret en smule...

Cindy Schneider
Papirer er fra Daydream Believer af Kristin Cronin-Barrow
Blå og grønne blomster er fra Where Flowers Grow af Kristin Cronin-Barrow
De grønne blade er fra Au natural af Kristin Cronin-Barrow
Blomstermidten er fra Waiting in the Rain af Shawna Slingerman
Små hvide hortensiaer er fra Shabby Sugar af Zoe Pearn
Titelfonten er Cafe Rojo Font
Undertitlen er Caflish Script pro (Følger med Adobe Photoshop)

Som du kan se, er det atter en serie ældre billeder. Faktisk er de taget sidste sommer... Jeg duer åbenbart ikke til at scrappe helt nye billeder... hvorfor ved jeg i grunden ikke... Men pyt nu med det... hovedsagen er vel, at de endte med at komme i et album - og det gør de nu :o)

Ikke mere snak - den kommode bejdser jo ikke sig selv :o)

Jeg håber at du nyder resten af søndagen - og har haft en fortrinnelig weekend.
Tak fordi du kiggede forbi, fårhåbentlig har du tid til at efterlade en kommentar
- det gør mig så glad...!
Knus
...Engel...

8 kommentarer:

 1. beautiful,so nice to see greetings janneke

  SvarSlet
 2. super flot i dejlige farver. Bonsterne er retro puchet og så har jeg brugt Martha Stewart punch i kanten, du kan bruge mange forskellige punch så det er bare med at prøve sig frem.
  knus pia

  SvarSlet
 3. Smukt LO - simpelthen! :)..både opsætning, billeder, farver og fremfor alt din tekst passer så fint sammen. Jeg holder rigtig meget af, at se dine hverdags-LO'er (hvis man må kalde dem sådan )..og altså fremfor alt at læse dine tekster :)
  ...og forresten så må du jo ha' en god brugt ferie til salg imorgen kan jeg næsten regne ud ;p.....jeg har 14 dage tilbage af min - heldigvis ;D

  SvarSlet
 4. Lækkert lækkert layout. Gennemført i farve og opsætning.

  SvarSlet
 5. Lækkert LO og en masse dejlig journaling du har fået med.

  SvarSlet
 6. wow - et lækkert LO med en rigtig god opsætning. Lige til et scraplift :-) Men skønne farver og billeder.

  SvarSlet
 7. Ja egentlig er det jo lige meget hvornår billederne er fra, så længe at man får fortalt det man ville. Et dejligt sommer lo. Er også noget vild med loet nedenunder. fed kombination af billeder og "tegnede " figurer.

  SvarSlet
 8. Kære Engel
  Jeg kan se at min travle week-end har sendt mig bagud på blogrundfarten... men prøver at indhente ;o)
  Super søde billeder af en livsnyder... ;o)
  Og sikken en dejlig opsætning og en smuk "moar"-tekst. Tror jeg skal tænke, at det også kan gøres sådan. Jeg skriver næste altid bagpå...
  Knus

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...