søndag den 11. marts 2012

Banan/blåbær Pandekager

Det er søndag og vi familiehygger med brunch. I dag er den ekstraordinære ret på bordet nybagte Banan/blåbær pandekager, serveret med gylden Ahornsirup. En mundfuld af himlen..!

Ingredienser:

1 kop hvedemel
½ kop havregryn
1/4 kop hakkede valnødder
2 tsk bagepulver
½ tsk kanel
1 stk banan
1 kop mælk
1 stk æg
1 tsk vanilieekstrakt
1 kop blåbær

Smør til stegningen.

Fremgangsmåde:
I en skål blandes hvedemel, havregryn, hakkede valnødder, bagepulver og kanel.  I en anden skål blandes den moste banan med mælk æg og vanilieekstrakt. Hæld blanding to ned til melblandingen og rør det hele sammen til det er en jævn masse. Tilføj blåbær til sidst.

Sørg for at panden er varm inden du begynder. Tilsæt smør og lad det smelte, inden du fordeler den første omgang dej på panden. Du kan se på overfladen, at de ligesom tørrer lidt, herefter vendes pandekagen og bages på den anden side. Når pandekagen er færdig, lægges den på et serveringsfad, du kommer smør på panden og starter processen igen med pandekage nr. 2.  Fortsæt til al dejen er brugt.

server med gylden ahornsirup på toppen...

...Velbekommen...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...