søndag den 10. marts 2013

Slow Cooker Chili Gryde


Ingredienser:
500 g. hakket oksekød
2 stilke selleri (snittet i skiver)
1 løg (hakket)
1 1/2 tsk chilipulver
1 tsk spidskommen (stødt)
2 tsk Taco Krydderi
1 tsk. Worcestershire sauce
1 stk. syltet chili
2 ds. røde kidneybønner
2 ds. flåede tomater
Salt og Peber

Fremgangsmåde:
Steg det hakkede kød af i Slow Cookeren. Tilsæt de øvrige ingredienser i gryden og rør rundt.
Indstil den til stegning i 6 timer i gryden, og læg låget på.
 
Lad retten stå og simre, og nyd duften som breder sig i det lille hjem.
Vi nød retten med lune Naan brød til.

Velbekomme...!

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...