tirsdag den 1. november 2011

Chicken Pizzaiola

Hvad tænker du om kylling, med et snert af pizza... det lyder måske sært, men de smager særdeles godt, og så hedder det helt officielt Chicken Pizzaiola og er en amerikansk inspireret ret, som jeg fandt inspiration til hos Me oh my - totalt børnevenlig og kan også i en snæver vending bruges som en sjov og anderledes gæsteret...



Ingredienser:
4 kyllingebrystfileter
1 tsk.Basilikum
1 tsk. oregano
1 tsk frysetørret persille
250 g. champignon (skåret i skiver)
1 løg (skåret i smalle både)
2 fed hvidløg (presset/hakket)
1 håndfuld frisk basilikum (hakket)
salt og peber

1 glas færdigkøbt tomatsovs - eller en hjemmelavet
4 spsk. revet mozzarella
12 skiver pepperoni

olivenolie til stegning
fuldkornsspaghetti

Fremgangsmåde:

Bank kyllingebrystfileterne i en pose, så de har samme tykkelse over det hele. Varm olivenolien op i en pande og kryd kyllingebrystfileterne med salt, peber, basilikum, oregano, og frysetørret persille. Steg kyllingestykkerne ca. 3 minutter på hver side. Herefter tages de af panden og lægges på en ren tallerken.

På panden steges nu løg og champignon, indtil væden fra champignongerne er kogt ind. Tilsæt hvidløg, steg et minuts tid og tilsæt salt og peber efter smag. Hæld tomatsaucen ved sammen med oregano og halvdelen af den hakkede basilikum. Lad det simre i ca. 5 minutter.

Hæld tomatsaucen i et ildfast fad. og læg kyllingestykkerne ned oven på saucen. Drys 1 spsk reven ost på hvert stykke kylling og læg herefter 3 skiver pepperoni oven på osten (oven på hvert kyllingestykke). Sæt fadet i ovnen ved 200 grader (varmluft) i ca. 10 minutter.

I mellemtiden skal du koge spaghettien efter anvisningen på posen.
Når fadet tages ud, drysset det med resten af den hakkede basilikum



God appetit - og Velbekomme..!



Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...