Ingredienser:
500 g. hakket oksekød
1 stort løg (hakket)
½ grøn peber i tern
1 tsk. hvidløgspulver
2 tsk. dijon sennep
1½ dl. ketchup
3 tsk. brun farin
2 tsk. Worchestershire sauce
2 spsk. hakket tomat
1/4 tsk cayennepeber
1 tsk. tørret timian
1 knivspidst stødt nellike
Fremgangsmåde:
Varm olie i en pande og sauter løg og grøn peber heri - til løgene er glasklare (ca. 5 minutter). Tag løg og peber af panden, og brun i stedet kødet herpå. Rør ikke for meget ved kødet, men lad det få en ordentlig karamelisering uden at blive brændt.
Tilsæt de øvrige ingredienser, samt løg og peberfrugt. Lad retten simre i 30 minutter, ved lav varme.
Dræn retten for overskydende væske og server med hjemmelavede bløde burgerboller samt agurkesalalat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar