søndag den 13. maj 2012

Sloppy Joes

En skøn og uformel ret, som er et fint alternativ til burgere... Og perfekt til et comfort-inspireret gæstebord.

Ingredienser:
500 g. hakket oksekød
1 stort løg (hakket)
½ grøn peber i tern
1 tsk. hvidløgspulver
2 tsk. dijon sennep
1½ dl. ketchup
3 tsk. brun farin
2 tsk. Worchestershire sauce
2 spsk. hakket tomat
1/4 tsk cayennepeber
1 tsk. tørret timian
1 knivspidst stødt nellike


Fremgangsmåde:
Varm olie i en pande og sauter løg og grøn peber heri - til løgene er glasklare (ca. 5 minutter). Tag løg og peber af panden, og brun i stedet kødet herpå. Rør ikke for meget ved kødet, men lad det få en ordentlig karamelisering uden at blive brændt.

Tilsæt de øvrige ingredienser, samt løg og peberfrugt. Lad retten simre i 30 minutter, ved lav varme.

Dræn retten for overskydende væske og server med hjemmelavede bløde burgerboller samt agurkesalalat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...