onsdag den 11. februar 2009

Venskabs Award

Dygtige Kreative Gitte har sendt mig denne venskabs Award for nogle dage siden (mere end en uge - tror jeg faktisk!) Og jeg er rigtig, rigtig dårlig til at handle i nuet på så sød en gestus... Jeg bliver så overrumplet over, at nogen har tænkt på MIG!!! og så sidder jeg længe og overvejer - hvem af alle jer skønne, kreative piger, jeg skal videregive den skønne gestus til...

Og allerhelst ville jeg jo give den til jer alle (det er det der med at begrænse sig igen) :o)


Nå men denne award:

Skal jeg på bedste Oscar-maner videregive, til 8 super søde, omsorgsfulde scrappere, som altid er enormt søde til at følge min blog - og kommentere på ting som sker i min verden... og de nominerede er.... (her skulle der så være en tromme-virvel) + (en trompetfanfare) :o)
Det betyder helt vildt meget for mig, at få denne anerkendelse - og jeg håber at I alle 8 vil modtage den med lige så stor glæde, som da jeg fik awarden... Husk at vidergive den til 8 andre dejlige personer, som fortjener at vide, at de spreder glæde for dig...
Tak fordi du følger med i mit univers :o)

3 kommentarer:

  1. Tusind tak for Awarden, den er jeg glad.

    SvarSlet
  2. Ih tusinde tak for Awarden og for dine søde ord. Jeg er meget glad for at modtage awarden fra dig. Den varme meget. :)
    Du må ha' en rigtig god onsdag aften .
    Knus Gitte

    SvarSlet
  3. Mange tak for awarden. Den er jeg rigtig glad for. Det er så dejligt at få nogle søde ord med på vejen :)... så bli'r jeg så glad :)
    Fortsat god aften.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...