søndag den 31. januar 2010

Bestillingsarbejde

Dagens kreation er et bestillingsarbejde, jeg har lavet for parret bag Osted Mejeri. Jeg fik udleveret en kuvert, med dette Otto Frello Billede, En gammeldags 20 krone seddel og informationer om politimanden som gik på pension. Kortet skulle være i A4 og pengesedlen skulle være med... ellers havde jeg frie hænder. Baggrundsinformationerne var fortællinger om besøg på et galleri, at de tilbringer sommerferien på stranden og at det er et livslangt venskab.

Historien med Otto Frello billedet og 20 krone sedlen er, at man nederst i billedet (til venstre) kan se de to små gråspurve fra 20 krone sedlen gengivet i hans billede... lige ved siden af kurven med kartofler... en skøn detalje, som modtageren af kortet er helt vild med... og som gør, at billedet er et af hans favorit-billeder af maleren. (De har vist set billedet på Varde kunstmuseum...)


Jeg havde lidt hovedbrud... indrømmet... men endte med at hente inspiration i Boxofcolours "On Duty"... og valgte at lave forsiden om arbejdslivet...og kreerede herefter en inderside, som skulle afspejle det fremtidige liv...

For at lave forsiden er der brugt følgende:
Quickutz Dies: REV-0070 - Paper doll, REV-0274-S - Police officers uniform
Fra Quickutz Online Store: Cityscape_border_0840Kartonen er fra Bazzill

Og her er så indersiden af kortet:


For at lave indersiden er der brugt følgende:
Quickutz Dies: REV-0070 - Paper doll, REV-0262-D - Western Costumes
C-0218-D-REV - Cheese Board (Scrapy Land Exclusive),
C-0185-S-REV - Cocktails (Scrapy Land Exclusive)
KS-0439 - Rocks, RS-0020 - Crab
Kartonen er fra Bazzill
Jeg håber at du har haft en skøn weekend...
og har haft mulighed for at sidde indendøre, med udsigten til sneen som daler
og med papir, lim og andet godt inden for rækkevidde...
Knus
...Engel...

5 kommentarer:

  1. Sejt kort du har lavet og flot at du fik alle informationerne med!

    SvarSlet
  2. Nå da da - der er nok en der har soldet hos Dani i USA - flotte nye dies og fint og sjovt kort med masser af detaljer.

    SvarSlet
  3. Hej...så fandt jeg lige dig...sikken en skøn blog du har...og dine kort er simpelhen super flotte! Jeg har selv lige fået en Epic Six, så jeg er begyndt at bruge QK...hold op der er mange skønne sager. Jeg skal da holde lidt øje med dig og det du laver :O) Kan se du bor i Osted...der er jeg vokset op! Bor nu i Hvalsø. Jeg kigger forbi din blog igen og jeg håber du har lyst til at besøg min.

    SvarSlet
  4. Super godt kort! :) ...og det ser jo ud til at du har fået det hele med :)
    .....og så vil jeg gerne sige 1000 tak for dine søde og medlevende kommentarer på min blog i forb. med sønnens afrejse til Afghanistan - det varmer utroligt meget :)

    SvarSlet
  5. Sikken en udfordring. Men opgaven er da løst til et 12 tal !!! hvis jeg skal dømme. KANON flot !

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...