søndag den 14. marts 2010

Morgenvandring....

Oven på gårdagens fødselsdag havde vi nogle trætte unger her til morgen. Til gengæld vågnede vi voksne allerede kl. 06.15 og kunne se den spæde morgensol skinne på den anden side af gardinerne... I stedet for at ligge og snue, eller straks sætte kaffen over - krøb vi i stedet i tøjet og gik en skøn lang tur med Chili rundt om indsøerne.

Og selv om vi er ved at runde midten af marts, så har vinteren været så hård og kold, at indsøerne er totalt frosset til... Og hvor der ellers plejer at være liv af andefugle og svaner - kan du end ikke skimte en fugl i horisonten.... Kun en enkelt svævende måge, og end ikke de gider komme tæt på... Til gengæld kan man få et skønt billede af sivene som står og svajer i vinden, med rod i den kolde is:Solen skiftesvis kommer og går bag de hvide skyer... Men himlen er flot lyseblå, som den kun kan være, når temperaturen er omkring frysepunktet... og da solen pludseligt bryder igennem skyerne, øjner jeg dette motiv:
Så hvis blot Solen får lov til at blive fremme, og Far Frost bliver hjemme, så varer det ikke længe inden sneen og isen er smeltet, og vi atter kan nyde Fiskehejrer, svaner, ænder og lappedykkere i indsøerne - og de atter kan boltre sig i lidt lunere vand. Og Se:

Selv Chili kan lugte at foråret er på vej... og jeg var bare så heldig at fange hende her i morgensolen, i en glorie af lys. Hun nød rigtig den ekstra lange tur vi kunne tage, nu hvor stien ud til stranden var uden sne. Halvanden time efter vi var krøbet i tøjet, kunne vi sidde i køkkenet og nyde en kop dampende varm kaffe - med røde kinder og kolde lår....
 
...En rigtig skøn start på en afslappende søndag....
Vi håber du har haft en rigtig skøn weekend - Tak for besøget & på gensyn...!
 
xoxo
...Engel...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...