søndag den 6. februar 2011

Det første Morgen Paradis...

Nogle gange er livet bare imod én, og for at holde hovedet ovenvande, er man bare nødt til at kigge tilbage på glade tider... Sådan en tid har jeg, og jeg kan lige så godt indrømme, at Scrapbooking fungerer fint som terapi for mig... Ikke at det giver mig en masse svar på livets store spørgsmål - men det kaster nogle gange lys over mine værdier, og hjælper mig med at fokusere på, hvad jeg må gøre for at komme videre...
Og i dagens tilfælde er det lykkedes mig at komme igang med et længe planlagt projekt - som jeg af en eller anden uforklarlig grund, har gået og skubbet foran mig i flere år...! I 2007 havde vi en fantastisk tur til USA, hvor vi tilbragte over 2 uger med at udforske Florida og afsluttede med en lille uge i New York. Eventyret blev planlagt i forbindelse med Lasses Konfirmation - da vi havde nogle familiære konflikter omkring festen - som blev løst ved at vælge en storslået ferie i stedet for en stor fest. Den bedste løsning vi nogensinde har valgt - og en fantastisk oplevelse!
Og i arkivet har jeg flere tusinde billeder, som fører tankerne tilbage på et skønt eventyr... Af en eller anden årsag er jeg aldrig kommet igang med at scrappe dem - før end i dag....Og dagen i dag er så den, hvor jeg publicerer den første Dobbeltside til USA-albummet. Billederne er fra den allerførste morgen i Orlando, hvor vi spiser morgenmad på hotellet i den skønneste oase, som minder om en bid af Paradis....

Side 1

Side 2


Dobbelt Layout:
Til Layoutet er brugt:
Sweet Escape af Kristin Cronin-Barrow
Half Pack 4 af Cindy Schneider
Teksten er Georgia font
Jeg håber, at du kan lide resultatet af mine anstrengelser...! Jeg har i hvert fald fået styr på tankerne og er kommet i lidt bedre humør i processen.! For at albummet ikke skal blive en stor farvelade af forskellige kits, vil jeg prøve at holde siderne fra hver enkelt dag i nogenlunde samme stil. Dvs. at dag 1 primært vil være kittet Sweet Escape, Disney-siderne vil bruge et disney kit osv... Det er i hvert fald min overordnede plan i bogen, nu må vi se, hvordan det lykkes i den kreative proces.
Jeg håber, at du har det godt - og kan nyde en dejlig søndag!
Pas godt på dig selv og dine...!
Knus
...Engel...

12 kommentarer:

 1. Jamen sådan et par sider bliver man da bestemt i godt humør af at kigge på og læse, så dejligt de også har været rare at lave. Traditionen tro er jeg altid vild med din journaling - og her har jeg også bidt mærke i din elegante overgang fra teksten til overskrifterne - så disse tjener et dobbelt formål - nej lav det til et tripple formål - for de ser jo også GODT ud. Knus og håber vi ses på lørdag???

  SvarSlet
 2. Total lækkert dobbelt layout. Så flotte farver, opsætning og så hyggeligt at læse med. Jeg glæder mig til at der kommer mere.
  Du må have en god søndag.

  SvarSlet
 3. Wawww, super smukke LO'er. Er vild med din opsætning og sikke nogle skønne detaljer du har med. Også dejligt at læse om baggrunden for denne ferie, som jeg håber der kommer mange flere LO'er med

  Kan du have en dejlig søndag

  SvarSlet
 4. Fantastisk flotte Lo'er dejlige afstemte farver som inspirere mig meget. Og din journaling passer så godt ind i det hele :0) Så dejlig læsning at du er kommet godt igang, glæder mig til at se mere.

  SvarSlet
 5. Kære Engel.
  Super, super flot dobbelt LO.Og jeg GLÆDER mig til at følge med på DIN/JERES tur og få inspiration til en eller flere af mine kommende feriebøger.
  Fantastisk idé med de tekst bobler, der fortæller historien tilsammen og binder overskrifterne til sig.
  Hav også selv en god søndag...
  Knus fra Margit

  SvarSlet
 6. Flotte layouts i lækre farver og flot opsætning. Tak for at du deler din historie.

  SvarSlet
 7. Jeg synes det starter rigtig godt ud. Jeg glæder mig til at se de næste sider. Krammer Heidi

  SvarSlet
 8. Ej tusinde tak søde Heidi, for den skønne Award du har givet mig. Det gør mig i rigtig godt humør, lige hvad jeg trænger til lige pt.:)

  Vild med dit dobbelt LO, farver opsætning og detaljer. Så er det så hyggeligt at læse din journaling, det næsten lige som at være der.:)Glæder mig til at se flere sider :)
  Pas godt på dig selv.:)
  Knus Gitte

  SvarSlet
 9. Det er da bare de flotteste layouts. Dejligt med al den journaling, så husker man det hele meget bedre.
  Og hvilket sted !! Jeg vil rigtig gerne se mere fra den tur. Du laver det så superlækkert og elegant og personligt på samme tid. Og det er altså en kunst at kunne det.

  Jeg tror vi er flere der bruger scrap som terapi. Både når det er noget fysisk og når det er psyken der ikke lige er på toppen.
  Men så er scrap altså også en fin hobby - men det kræver alligevel overskud lige at komme igang...

  Jeg glæder mig til den fortsatte historie om USA turen.

  Varme knus til dig (jeg tror lige du trænger)fra Annette

  SvarSlet
 10. SUPERT LÆKKERT LAYOUT med flot papir og detaljer. Ja vores hobby er god til at ændre focus jeg tænker kun i scrap når jeg flere timer er koncentret om mit projekt en tilstand som jeg tror jeg deler med de fleste scrappere
  knus Pia

  SvarSlet
 11. Jamen jeg er (som sædvanlig) helt vild med dine LO'er! Det hele går simpelthen op i en højere enhed - og så er det jo ikke mindst nogen skønne billeder sammen med teksten :)
  Ja scrapbooking kan ha' mange formål, og jeg håber du får scrappet til lidt mere end bare hovedet oven vande :)
  Ha' en dejlig dag :)

  SvarSlet
 12. Hold da op det ser godt ud! Og så er det endda digitale sider! Det ligner det altså ikke. Jeg bliver altid så overrasket over at I kan få et digi layout til at se så virkeligt ud.

  Kan godt lide din opbygning af dobbeltlayoutet - tror jeg skal lifte det. :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...