mandag den 28. januar 2013

Lynstegt Kylling med Nudler og æg

Ingredienser:
 
300 g. kyllingefilet (skåret i mundrette stykker)
250 g. fuldkornsnudler
200 g. grønne bønner
1 spsk Olie
4 store gulerødder (skåret i fine stave)
1 stort løg (hakket)
1 rød peberfrugt (skåret i fine stave)
4 stk. æg
1 spsk fishsauce
1 spsk soyssauce
1 spsk Worchestershire sauce

Fremgangsmåde:
Kog nudlerne efter anvisningen på pakken, og skyl dem herefter godt i koldt vand, så de ikke klistrer sammen. Lad dem dryppe af i et dørslag/si.
 
Varm olien op i vokken og svits kyllingestykkerne heri. Tilsæt gulerødder og løg, og et par minutter senere skal bønnerne tilsættes sammen med peberfrugt. Når det hele har stegt i ca. 5 minutter, tilsættes fishsauce, soyasauce og Worchestershire sauce.
 
Når retten er gennemvarmet, slår du æggene ud i en skål, og pisker dem let sammen. Hæld æggeblandingen ud over retten i wokken, og steg indtil æggene ligner røræg mellem nudlerne.
herefter er retten klar til servering.
 
En ret som er utrolig nem at gå til, og hurtig at bikse sammen - og så er det en dejlig let spise oven på julen :o)
 
Velbekomme..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...