Ingredienser:
2 spsk smør
2 tsk skalotteløg (finthakket)
3 tsk peberkorn i lage (hakket)
100 g. champignon (i skiver)
1 håndfuld frisk timian (hakket)
1/4 l rødvin
1 stk okseboullion terning
1/4 l fløde
1 tsk sennep
1 ds. tomatpure (lille)
citronsaft
salt
Fremgangsmåde:
smelt smørret i en gryde og lad det bruse af, uden at tage farve. Steg løg og champignon møre sammen med de hakkede peberkorn. Tilsæt det finthakkede timian og lad det simre et øjeblik.
Tilsæt rødvin og boullionterning og lad det koge ind til halv mængde. Tilsæt herefter fløde, sennep og tomatpure, og rør rundt.
Lad det trække ved svag varme i ca. 5 minutter, uden at det koger. Herefter smages det til med citronsaft, salt og evt. peber. Er saucen for tyk, kan den fortyndes med lidt vand.
Er herefter klar til servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar