lørdag den 16. marts 2013

Kyllingebryst med soltørrede tomater og serrano skinke


Ingredienser:
(4. personer)
4 stk kyllingebryst
1 håndfuld soltørrede tomater (hakkede)
1/2 dl. friskrevet parmesanost
1/2 dl. olivenolie
6 skv. serranoskinke
Salt og peber

Fremgangsmåde:
Skær et langt snit i kyllingebrysterne, cirka halvvejs igennem i dybden. Hak de soltørrede tomater groft og bland dem med friskreven parmesanost og olie. Tilsæt blandingen i hullerne i kyllingebrystet

Dæk "operationshullet" med en halv skive serranoskinke, og brug en anden skive til at vikle helt om kyllingebrystet. Placer det forberedte kyllingebryst i et smurt ildfast fad. Klargør alle kyllingebrysterne og drys med salt og peber.

Steg i ovnen ved 200 grader i 30 minutter

Server eventuelt med ovnstegte kartofler og Sauce Diablo og en grøn salat med fetaost.

Velbekomme...!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...