Ingredienser:
(4. personer)
4 stk kyllingebryst
1 håndfuld soltørrede tomater (hakkede)
1/2 dl. friskrevet parmesanost
1/2 dl. olivenolie
6 skv. serranoskinke
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skær et langt snit i kyllingebrysterne, cirka halvvejs igennem i dybden. Hak de soltørrede tomater groft og bland dem med friskreven parmesanost og olie. Tilsæt blandingen i hullerne i kyllingebrystet
Dæk "operationshullet" med en halv skive serranoskinke, og brug en anden skive til at vikle helt om kyllingebrystet. Placer det forberedte kyllingebryst i et smurt ildfast fad. Klargør alle kyllingebrysterne og drys med salt og peber.
Steg i ovnen ved 200 grader i 30 minutter
Server eventuelt med ovnstegte kartofler og Sauce Diablo og en grøn salat med fetaost.
Velbekomme...!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar