lørdag den 18. februar 2012

Søskende Komsammen

I denne Weekend løber den planlagte familiekomsammen af staben. Og de sidste par dage har stået i forberedelsernes tegn, som det fremgår af vores kogebog. Da det er februar, og vi ikke ved, om vi kan forvente snestorm eller ej, ja så valgte vi, at denne weekends tema skulle være comfort food - da det ligesom emmer lidt af hygge, varme, omsorg og skønt samvær. Så Bordet er dækket og menuen planlagt:
Brunch:

Ost
Boysenbær samt figenmarmelade
Frugtfad
Kaffe og juice.

I løbet af eftermiddagen skal Michela fejres, da hun jo lige har haft fødselsdag. Og selvfølgeligt har onkel Claus lavet lagkage. Og gaverne er pænt samlet og venter på, at det bliver givet tilladelse til at disse åbnes... eller det tror vi da - for Søde Anetta kan ikke dy sig, og opfordrer "barnet" til at der da lige skal åbnes en gave - og inden vi får set os om, er den lille frøken godt igang med at åbne både 1 og 2 gaver og tante Anetta sidder og smiler charmerende til det øvrige voksne selskab.
Og nej, gaverne har ikke et Lego-tema - det er blot onkel Jack som udlever sin arbejdsskade :o) Til både børn og voksnes store begejstring :o) Og Michela, ja hun bliver som altid Onkel Jacks lille spejlbillede...
Men da dagen står på  en masse god mad, ja så skal vi ud og have en smule luft. Så vi kører en tur i Dyrehaven, nord for København. Hvis ikke du har været der en regnvåd lørdag i februar, så kan det kun anbefales at komme afsted..! Vi så mange spændende dyr, blandt andet slanger og krokediller, elefanter i trætoppene og en enkelt tiger. Og så fik vi oven i købet et billede af disse flotte spytkameler:
Mor og datter på udkig i skoven

Vel hjemme i varmen igen var det påkrævet med noget at varme sig på. Så straks blev der lavet varm kakao, Irish Coffee og Coffee a la Turtles - og så kunne kagen komme på bordet...
Opskriften til den Lyserøde Chokoladekage finder du her:

Og gaverne (eller de sørgelige rester Anetta..!) kan endeligt åbnes. Eftermiddagen går med afslapning, hygge og snak - venskabeligt drilleri og lidt alvor. Og udenfor falder mørket på, mens vi hygger os inde i varmen, med tændte stearinlys, vin i glassene og skønt selskab.

Aftenens Menu:
Og den søde Henrik forspiser sig - og mens han ømmer sig, kommer det frem, at han har indtaget 3 stykker lagkage og 2½ burgerbolle med pulled pork - for ikke at tale om alle de andre ting som han har smagt på i dagens løb... Desværre var jeg ikke fræk nok til at tage et billede af ham, mens han lå og ømmede sig i sofaen - for ellers skulle det have hængt i stuen i plakatstørrelse, når vi skal ses igen i august :o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...