Ingredienser:
3-400 gram blandede gørnne salater
100 g. nødder efter eget valg (hassel, valnødder, mandler, pinjekerner)
1½ tsk. stødt spidskommen
1½ tsk. stødt koriander
½ tsk. gurkemeje
1 nip chilipulver/cayennepeber
2 spsk. Honning
salt
Dressing:
1 spsk. smagsneutral olie
1 spsk friskpresset citronsaft
1 fed hvidløg, finthakket
salt
Fremgangsmåde:
Skyl salaten og bræk den i mundrette stykker. Rist nødderne på en tør, hed pande. Tag panden af varmen og tilsæt krydderier og salt. På varmen igen, og tilsæt honningen. Varm nødde/krydderiblandingen godt igennem og hæld den over på en tallerken i et lag. Stil til afkøling.
Bland dressingen og skil nødderne ad med fingrene. Hak dem evt en smule.
Ved serveringen vendes dressingen over salaten og fordel nødderne hen over anretningen.
Server til f.eks. Cremet auberginetærte med langtidsbagte cherrytomater
Ingen kommentarer:
Send en kommentar