lørdag den 22. maj 2010

Flere års overvejelser....

Blev virkeliggjort i dag... Igår var vi ved guldsmeden, og høre hvordan man skulle gøre... og I dag gik vi så derop og virkeliggjorde drømmen... Og hvad hander alt dette volapyk om??? Huller i ørerne, selvfølgeligt!!

Og her ser du resultatet: Det var faktisk ret sjovt... for vi skulle i samme moment købe en gave sammen med Lasse. Han skal til Mads Fastrups 18 års fødselsdag i dag, og ville gerne medbringe en personlig gave. Et meget flot og stilfuldt armbånd i sølv og læder. Mads var vandret med, af skræk for at gå glip af noget - og Louis satte sig i stolen, for at få lavet hullerne... Inden ekspedienten overhovedet kom igang, så Mads meget mellemfornøjet ud, og meldte at han gik i Fona.... Et øjeblik senere vendte han tilbage, opdagede at vi ikke var færdige, (vi var end ikke kommet igang!) og meldte at han gik i Fona... og forsvandt atter.

Da Louis havde fået lavet det første hul, dukkede Mads atter op - blev helt bleg, da han opdagede at vi endnu ikke var færdige, og forsøgte atter at melde, at han gik i Fona - alt imens Lasse (og vi andre) ikke kan holde latteren tilbage...

(Både Mads og Louis overlevede oplevelsen ) :o)

Ha en skøn Lørdag!
Knus
...Heidi...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...