mandag den 24. maj 2010

Sommerklar altan

Vores pinse er tilbragt i haven - som sådan cirka halvdelen af alle danske haveejere... Men vi har nu i første omgang koncentreret os om altanen - som nu står fin og sommerklar, som en oase, hvor man kan gemme sig for teenagere på.... (med et krus kaffe og en god bog!)


Vi havde jo gang i at male facaden på bagsiden af huset, sidste sommer. Og fik lagt tæppe på altanen.. hvilket har gjort den meget hyggelig og indbydende. Desuden har en gang maling også gjort underværker... og et par blomster skaber bare en masse hygge!
Sidste år, havde vi Tyroler pelargonier i altankasserne. Det var Farfars anbefaling, og han lovede at de nok skulle blomste på den placering (Pelargonier er MEGET glad for sol - og vil ikke blomste ved vores hoveddør!) Og det blev en KÆMPE SUCCES! (Tak Leif!) Så vi har gentaget successen i år, men suppleret med nogle skønne 2-farvede pelargonier i 2 af kasserne... De er så flotte! Vores hortensier fra sidste år, er gået til i denne hårde vinter... så der er blevet indkøbt og plantet nye... Den ene er selvsagt nødt til at være blå, da Claus er vild med blå blomster - og endnu en gang skal vi nyde hjemmedyrkede tomater - mums!


Så vi har haft en arbejdsom - men hyggelig Pinse...!
Vi håber også at din pinse har været mindeværdig
Kram
...Engel...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...