fredag den 21. maj 2010

Florida ´07

En af mine ynglingsdesignere i den digitale verden, er Flergalicious, eller Studio Flergs som hun er kendt som hos Scrapbook Graphics. I langt de fleste kits hun kreerer, har hun en masse elementer som tiltaler mig - og som kan anvendes igen og igen - og i mange sammenhænge... I næsten en måned, har jeg gået og beundret hendes nye kit Welcome to Paradise, og da det først udkom tænkte jeg...: "Wow - oplagt til Florida rejsen!" (som jeg i øvrigt slet ikke har scrappet endnu! )

I sidste uge købte jeg så Welcome to Paradise-kittet... og liftede straks Australia-LOet kreeret af Joan (aka Jonee). (Hvis blog jeg i øvrigt ledte længe efter - i håb om yderligere inspiration... men ak... fundet af bloggen var desværre lidt skuffende...men mine forventninger var måske også FOR høje den dag!) Det var rimeligt nemt at lifte siden, og kreere en totalt passende forside til et eventuelt Florida album... Nu tør jeg dog ikke sætte næsen op efter et helt album... jeg har fortsat ikke kommet videre med Bornholms-albummet, som jeg drømte om at have færdig til jul... Men nogle gange kommer hverdagen bare i vejen for den kreative process :o)

Nå, men nu vil jeg i hvert fald lige vise dig siden, jeg fik lavet - inden jeg går videre i dagens program... hvor er det i øvrigt skønt, at score en ekstra fridag, her i forbindelse med Pinsen...To-Do listen er lidt lang... men overskuelig, efter mit work life Balance kursus i forrige uge :o) Og jeg har jo 3 dage til at nå, hvad jeg ellers skulle nå på 2 fridage :o)

Ikke mere snak...men frem til sagens kerne:
Til LOet er brugt:
Welcome to Paradise af Studio Flergs
Blackjack font og Georgia font (følger med windows)
Nå, men jeg havde tænkt mig at benytte pinsen til at gøre altanen hyggelig. Igår gik min søde mand med ud og shoppede blomster til mine altankasser. Og jeg skal også have givet tomatplanterne et mere behageligt ophold - så de kan belønne min indsats med skønne, smagsfulde sommertomater! Men jeg er nødt til at liste lidt rundt deroppe (på altanen) for vores musvitter er vendt tilbage, og har unger i redekassen igen!
Og jeg fik guldfisk til min havedam...! (igår). Hvilket var et stort øjeblik! Har overvejet det i flere år... nu skete det...! Indkøbte 10 stk skønne små væsener... brugte næsten en time på at forberede deres udsættelse i dammen - og da først de var sluppet fri, svømmede de ned på bunden og gemte sig...! (og er ikke siden set...!) :o(
Så nu har jeg 149,- kroner svømmende usynligt rundt i min havedam (og en stor bøtte (læs her: DYR!) foder stående og grine ad mig!) Men det positive er da, at der ikke var nogen af dem, som lå i overfladen med bugen i vejret... og de skal jo også have tid til at vænne sig til deres nye bolig...! Har du havedam med fisk i? Hvor lang tid går der, inden de bliver lidt selskabelige?

Sol eller ej - Ha' en fantastisk Pinse!
- og tak fordi du kiggede indenfor :o)

Knus
...Engel...

7 kommentarer:

 1. Flot layout - rigtig lækkert kit.
  Kender intet til guldfisk, men håber de snart kommer frem og siger hej :o)

  SvarSlet
 2. Det er da VILDT flot... kan godt forstå du faldt pladask for det. ;o)
  Og det ser godt nok spændende ud. Har ikke været i Florida (endnu... men vil gerne)... Synes det er en super fed idé at putte glimt (eller steder) fra ferien på forsiden... det vil jeg huske til mit næste feriealbum (dem laver jeg en del af ;o))
  God pinse til dig også... og tak for din søde komm.
  Knus

  SvarSlet
 3. Fedt fedt LO! - og super som forside til albummet - som jo nok bliver færdigt ...engang ;)
  Men idéen med nogen "ferieglimt" på sådan en forside, den skal helt sikkert i gemmemappen.
  ..og så håber jeg da osse at dine 149.- snart dukker op til overfladen så du kan følge med i hvordan de trives i deres nye hjem :)
  Også en rigtig dejlig pinse til dig - fra én der SLET ikke har fri i disse dage...øv øv - men til gengæld skal jeg høre Bryan Adams imorgen, se det glæder jeg mig til ;)

  SvarSlet
 4. Det lyder sørme som en god tur! Og lækkert digiscrap.
  Held og lykke med fiskene ; )( som jeg intet ved om ) ; )

  SvarSlet
 5. Super fedt lo. Det postkort rammer lige plet.

  GOd 2. pinsedag.

  SvarSlet
 6. Super flot LO, det er vist det perfekte kit til rejse LO's!!
  Vi har også en lille havedam, og diverse fisk!! Jeg syntes ikke, at guldfisk og koi karper er særligt selskabelige, og vores er aldrig rigtigt blevet det!! Men når man står lidt på afstand, vil de da godt komme frem.. Ved ikke, om de kan laves mere tamme.. :/ Men vores stør er meget mere selskabelige, dem kan man endda røre.. Desværre er de også nemme ofre for katte o.l. Men guldfiskene er nu alligevel flotte og kigge på, og de er mere fremme, når der bliver varmere og de bliver mere sultne!! Så du skal nog få brugt foderet :) God fornøjelse med dammen.. God pinse..

  SvarSlet
 7. Rigtig flot, farverigt og sommerligt LO.
  Held og lykke med fisken - håber den dukker op igen.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...