søndag den 13. maj 2012

Cajun Kyllingesalat


Ingredienser:
300 g. kyllingebryst
3 spsk smagsneutral olie
50 g. rosiner
4 tsk. friskpresset citronsaft
200 g. frisk spinat (eller anden grøn salat)
2 stk tomater
2 stk majskolber

Fremgangsmåde:
Der røres en marinade af olie og Cajun krydderi. Kyllingebrysterne skæres i mundrette stykker og marineres i minimum 30 minutter.

Majskolber renses for dækblade og tråde, skæres i skiver på ca. 3 cm og de yderste ender kasseres. Majsskiverne koges i letsaltet vand, til de er mørkegule og møre. Dette tager ca. 10-15 minutter.

Tomater skæres i små tern, Stilken fjernes fra spinaten og det grønne skæres i grove strimler. Skyl salaten i flere omgange kold vand, og ryst den grundigt fri for vand, for at bevare sprødheden.

Kyllingen svitses nu på en pande, ved stærk varme, sammen med marinaden. Tag kyllingen af varmen og tilsæt citronsaften. Når kød og marinade er afkølet, blandes alle ingredienser til en velsmagende og sommerlig salat.

...Velbekomme...


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...