søndag den 13. maj 2012

Fødselsdage

I dag er den store fødselsdagsdag, da det helt reelt er Lasses 18 års fødselsdag, og Mads' 17 år også bliver fejret... så huset er selvsagt pyntet op, og i dagens anledning har vi gjort lidt ekstraordinært og brugt lyseblå, mørkeblå og hvide heliumsballoner både ude og inde:
Og selvsagt er de to fødselsdagsbørn blevet foreviget ved morgenbordet, hvor gaverne fra os åbnes:

Dagens gæster er inviteret til frokosttide, hvor de unge mennesker har ønsket sig en comfort-inspireret buffet. Dagens menu er derfor således:

Majskolber

Kaffe


Gæsterne bestod af den nærmeste familie og vores søde lille Michela bragte solskin med sig som altid :o) Da det også er Mors dag i dag, benyttede vi chancen til at forkæle alle mødre i selskabet - Du bliver desværre snydt for billeder af denne seance, da ingen frivilligt og glad stiller op til fotografering, og slet ikke til publicering i det offentlige rum... Til gengæld kan du få et glimt af en vis glad, lille, rødhåret pige:

Og afslutningsvis vil vi dele dette billede - som fint symboliserer kærlighed. Den store Hello Kitty ballon har hele dagen været tøjret i stuen, og da den lille familie skulle begive sig hjem, ja så skulle den selvfølgeligt med Michela hjem. Størrelsen afspejler fint, hvor højt vi alle her elsker den lille tøs - og formentlig symboliserer den lige så fint, hvor lidt min kære lillesøster elsker os - særligt når man tager med i mente, at hun skal forsøge at kigge forbi denne kæmpe ballon i bakspejlet, på en 140 km lang køretur hjem... :o)
God tur søster - og tak for en skøn dag til jer alle tre..!
:o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...