I dag har vi haft tid og overskud til at kredse lidt om aftensmaden. Menuen kom derfor til at stå på Cajun Rejer med Kokos, med Grove fritter og lime. Egentlig hverken avanceret eller tidskrævende, når det kom til stykket. Menuen var et af Louis ønsker, idet han fik det på Bubba Gump restauranten i Miami, da vi var der på ferie for nogle år siden. Louis har en ting med Rejer... så det er næsten altid på ønskelisten, hvis du spørger ham om mad... :o)
Ingredienser:(4. personer)
400 g. rejer (Med halestykker)
75 g. Kokosmel
35 g. rasp
1 tsk Paprika
1 tsk. Stødt ingefær
1 tsk. Chili-lime krydderi
½ tsk salt
2 stk. æggehvider
Fint revet skal af 1 limefrugt
400 g. rejer (Med halestykker)
75 g. Kokosmel
35 g. rasp
1 tsk Paprika
1 tsk. Stødt ingefær
1 tsk. Chili-lime krydderi
½ tsk salt
2 stk. æggehvider
Fint revet skal af 1 limefrugt
Olie til stegning
Fremgangsmåde:Bland kokosmel, rasp, paprika, ingefær, chili-lime krydderi samt salt og fint reven skal af limefrugten.
Tør rejerne af i køkkenrulle for at fjerne overskydende væske.
Vend rejerne i æggehvidemassen, og herefter i kokos/krydderiblandingen.
Hæld olie på en pande (½ - 1 cm). Og steg rejerne heri. De skal have, til de er gyldne på begge sider. (Ca. 2 minutter på hver side)
Server rejerne med ovnbagte Grove fritter og barbecuesauce.
Husk en halv lime til at presse over rejerne
Husk en halv lime til at presse over rejerne
... Bon Appetit...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar