tirsdag den 16. februar 2010

Bøllebank...

Nogle gange bliver dagen bare helt anderledes end man lige havde planlagt... og der sker ting, som man ikke lige var forberedt på. I dag er sådan en dag hjemme hos os...Desværre...!


På vej hjem fra skole i dag, blev Louis overfaldet af en ældre dreng. Det var ikke én han kendte fra skolen eller andre steder... og han indkasserede den ene vasker efter den anden.. (Ulempen ved alt den sne som vi fortsat har glæde af denne vinter)...


Det lykkedes ham til sidst at løbe fra ham, og nå op til bussen og ind i sikkerhed. Da han kom hjem, og ind i varmen og trygheden - kom reaktionen. Gudskelov var Lasse hjemme til at trøste og lytte... Og da Mor kom hjem, kom reaktionens 2. fase. Og ovenpå sådan en oplevelse, har man bare brug for at hygge, og sidde og hænge i sofaen... Så alle planer blev sløjfet, og i stedet begravede vi os i sofaen, med hygge og en god film.

Og er der noget bedre end at ligge arm i arm i sofaen, under tæpper... Forsvinde i en fantastisk flot film og vide, at uden for vinduerne, daler sneen lige så fint... Vi så Pigen og Ræven... En film af Luc Jacquet, som også er mesteren bag Pingvin Marchen. Den kan fås i forretningerne for småpenge i dag...og er ganske afgjort værd at have i dvd-samlingen.

Nedenfor kan du nyde den engelske trailer til filmen - den Danske udgave på Youtube er i en ringe kvalitet - hvilket er synd, da det er en fantastisk flot film og samtidigt en sød historie.

Så dagen idag, gik ganske afgjort ikke som planlagt... men af skidt kommer godt - og det var afgjort en hyggelig stund at dele. Et øjeblik, som vi med tiden vil have som en kærlig erindring...

...We do not remember days,
we remember Moments...
~ Cesare Pavese

xoxo
...Heidi...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...