søndag den 21. februar 2010

Sneet inde...

Der er dømt hjemmehyggedag i dag... Vi kan nemlig ikke komme nogen vegne. I nattens løb har vi kunnet høre lyden af havestole, som har klapret i vinden. Louis og Freja har sovet nede i værelset, Lasse og Daniel har snorket som grise og har intet hørt. Udenfor falder sneen tæt og vinden har fortsat fat. Bilen måtte vi igår opgive at få helt op til huset - idet vi kørte fast ca. 30 meter fra huset. Fra vinduerne i køkkenet ser udsigten således ud fra morgenstunden:


Men det gør nu ikke noget... Der er pool og spabad - og en sauna hvis det bliver for koldt... de forrige gæster har gemt en smule brænde til os, så der er også ild i brændeovnen. Og vi nåede at få købt ind igår, så vi kan klare os til engang i morgen inden vi så småt kommer til at sulte... Det er på nær Daniel, som er en MEGET sulten dreng, som helst skal spise hver anden time... (vi tror han har en bændelorm... for han er tynd som et siv...!)
Daniel og Lasse eksperimenterer med saunaen... Vi tror det handler om udholdenhed - i den forstand at de tester, hvor høje temperaturer de kan holde ud at sidde i... På nuværende tidspunkt har de ramt 120 grader - hvilket de kan holde til i lidt over 5 minutter. Så kommer de grinende ud, røde som nykogte krebs og et saligt ansigtsudtryk. Louis og Freja foretrækker poolen. Og et enkelt blik ud på gulvet i poolområdet afslører, at poolen bliver flittigt brugt...
Fra stuen kan man kigge ud i poolområdet, og have overblik over situationen. Chili har fundet ud af, at hun kan sidde i sikkerhed dér, og holde øje med løjerne, uden at blive våd...Så hun sidder trofast og holder vagt ved ruden. Hun har efterhånden vænnet sig til de nye omgivelser, og nyder godt af gulvvarmen i stuen.

Solen har skinnet fint ind af de store vinduer i dag - og det har været rart at sidde inde i varmen, og kunne kigge ud på snelandskabet og vinterdramaet udenfor. Vi har slappet af, spillet og hygget os. Og kan vi voksne ikke finde ud af at stresse af, kan vi blot studere Chili som fint mestrer den kunst...Her åbner hun dog lige øjnene for at holde øje med hende den irriterende, som hele tiden tester indstillinger på sit kamera...
Aftenen forløber stille og roligt. De to store trækker tilbage til deres værelse, armeret med en bærbar pc og en film. Og vi andre fire hygger os og spiller yatzy, mens ilden lystigt buldrer i brændeovnen og man svagt kan høre vinden udenfor. I løbet af aftenen, løjer vinden dog af - og Louis og Freja beslutter sig for, at de i nat skal sove oppe i hemsen, med udsigt over køkken og stue.
xoxo
...Engel...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...