mandag den 22. februar 2010

Uventet hjælp...

Provianten er ved at være sluppet op... og vi har ikke mere brænde. Heldigvis er vinden og sneen føjet af.. og det fyger ikke mere. Claus tager Chili med på tur op ad vejen, og konstaterer, at man ikke kan få en bil helt op til hovedvejen - idet sneet er fyget og der ligger store driver på vejen vi skal køre på.
Heldigvis er der ikke SÅ LANGT til den nærmeste købmand. Man kan gå derop på små 25 minutter trods sneen. Så i løbet af formiddagen begiver han sig afsted i rask gang. I mellemtiden får Heidi styr på hus og unger... og der bliver atter plasket rundt i poolen - som er et fantastisk tidsfordriv. Nedenfor ses Louis og Daniel som er igang med at plaske rundt deri.

Vel hjemme i varmen igen, er det efterhånden blevet tid til noget frokost. Da sidste bid er spist, banker det uventet på hoveddøren. Udenfor i sneen står husets indehaver - og med sig har han et par dyner og en gummiged til at rydde vejen. Han vil gerne have os til at flytte bilen, så vi kan få ryddet HELT op til huset. Vi er meget glade for tilbuddet, men bilen sidder fast i sneen... Dog ikke mere end gummigeden kan klare på nogle minuttter.
Da bilen er trukket fri, og vejen helt op til huset er ryddet, går de virksomme mennesker igang med at rydde Klitstien helt op til hovedvejen... til stor lettelse for alle bilerne i nabolaget. Vi har dog ikke den store klaustrofobi endnu - og derfor ikke det store behov for at komme ud af området.
Eftemiddagen bliver tilbragt i poolen, og Spabadet bliver indviet... Hvor er det bare skønt at ligge der i de varme bobler, få massage af vandstrålerne og blot slappe af. Aftenens menu skulle have stået på Risengrød... men bliver udskudt pga. kanelmangel... I stedet bliver der kreeret Brændende kærlighed i køkkenet, alt imens Claus er nødt til at lægge sig under dynen med feber og ondt i en visdomstand. Han skiftesvis sveder og fryser - og sover ind imellem - med Chili som den fødte sygeplejer... Prøv at se et syn i stuen:
Meget passende, mens Claus og Chili blunder på sofaen, ser vi Station 2 i TV, som handler om engelske politihunde i aktion. Chili følger nøje programmet og lurer tricks - samtidigt med at hun holder Claus under kærligt opsyn.
Men alt i alt har det været en skøn dag - midt i en skøn ferie...
xoxo
...Engel...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...