fredag den 12. februar 2010

Forfatterens første udgivelse...!

I efterårsferien sidste år, var Lasse på Brønderslev Forfatterskole. Hele ugen blev tilbragt på Fanø, med en samling unge, talentfulde forfattere... Og var fyldt med en masse udfordringer og skønt samvær. Resultatet blev bogen "Det er ikke personligt, hvis vi glemmer jer" Hvoraf Lasse har skrevet et par noveller.

Kort før jul fik de unge mennesker fremsendt hver 2 eksemplarer af deres bog... og I dag kom der så en pakke med yderligere 8 eksemplarer til forfatteren selv. (Som moderen ubemærket havde bestilt hjem!) Lasse vidste ingenting, og blev noget overrasket (og Stolt) da han åbnede pakken og så indholdet.
Så kender du et ungt menneske, med fantasien i orden - og en skriverspire gemt i maven, så er Brønderslev forfatterskole ganske afgjort et besøg værd. Lasse havde en fantastisk uge, lærte en masse og udvidede venskabsskaren. Han kom træt, men glad og videbegærlig hjem - og havde haft det fantastisk!
 
Og vi er alle sammen rigtig stolte af hans resultat. Der har aldrig hersket tvivl om at Lasse kunne skrive, selv på tidspunkter i livet, hvor han end ikke kunne læse. At han sidder her med bogen i hånden, vidner om viljestyrke og talent... Og vi håber, at se flere historier fra hans hånd.
Carpe Diem...!
 
xoxo
...Engel...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...