søndag den 22. april 2012

Langtidshævet brød


Ingredienser:
10 g. gær
6 dl. koldt vand
1 dl. fromage frais
1 spsk. salt
1 spsk olie
100 g. havregryn
8-900 g. hvedemel

Fremgangsmåde:
Hæld koldt vand i en skål og opløs gæren heri. Tilsæt øvrige ingredienser og ælt dejen godt igennem. Lad den hæve tildækket på køkkenbordet natten over.

Næste dag formes den til 2 brød eller 20 boller. Læg brødene på en bageplade med bagepapir og lad dem efterhæve i 30 minutter. Bag brødene ved 225 grader i 30 minutter.
Har du valgt at lave boller, skal de bages i 15 minutter ved 225 grader.

N.B. Opskriften stammer fra Hjerteforeningen... Kig indenfor på deres side, de har mange skønne (sunde) opskrifter..!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...