Lidt ekstraordinært til et gæstemorgenbord - og så kan få en del ikke-brie-spisere til pludseligt at få hang til denne ost....
Ingredienser:
1 rund brie
½ kop pecan nødder
3 spsk Ahornsirup
3 spsk brun farin
Fremgangsmåde:
Læg den udpakkede brie på et stykke bagepapir og placer i forvarmet ovn på 175 grader. Bag osten til den er blød - ca 15 til 20 minutter.
Overfør osten til serveringsfad og lad den stå i 20 minutter og køle lidt.
Mens osten køler lidt, rister du pecannødderne i ovnen - 7-10 minutter.
Herefter fordeles disse ud over osten som står til køling.
Til sidst kombinerer du brun farin og ahornsirup i en gryde. Varm det hele igennem til farinen er opløst og saucen har konsistens som flydende karamel. Dette tager ca. 2 minutter ved middel varme. Hæld saucen over ost og pecannødder, og retten er klar til servering sammen med friskbagt brød...
...Velbekommen...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar