lørdag den 18. februar 2012

Southern Mac & Cheese

En total børnevenlig ret på en comfort food inspireret menu - og lige til at lave i en håndevending. Og så har den lige et interessant twist i forhold til den traditionelle Macaroni & Cheese som vi elsker her i huset.

Ingredienser:
1 pakke bacon i skiver
1 porre skåret i middeltykke skiver
250 gram kogt pastaskruer
2 spsk smør
2 spsk hvedemel
1 kop skummetmælk
½ tsk. sennep
salt & Peber efter smag
1 kop reven cheddar ost
½ kop reven mozarella ost
2 spsk fløde
1/4 kop rasp.

Fremgangsmåde:
Start med at stege baconskiverne på en pande. skær dem i mindre stykker.

Smelt herefter smør i en pande, og tilsæt hvedemel. Rør omhyggeligt til det bliver en melbolle i gryden. Tilsæt nu mælken og rør omhyggeligt til det har kogt i ca. 3 minutter. Det er vigtigt at der ikke er klumper i. Tilsæt Sennep, salt og peber og rør omhyggeligt. Tilsæt den revne ost lidt af gangen og rør omhyggeligt. Når alt osten er smeltet i saucen tages den af panden.

I en dyb pande steger du nu porreskiverne af. Tilsæt evt. en smule fedtstof. Når de er stegte en smule tilsættes fløden og raspen. Tilsæt nu den kogte pasta og hæld den til sidst over med ostesaucen. Anret den i et fad og server den straks - pyntet på toppen med baconstykker..!

... Velbekomme...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...