fredag den 17. februar 2012

Hjemmelavet Barbecue Sauce

Som tilbehør til vores Pulled pork, og som test inden den kommende grill sæson, lavede vi selv Barbecue sauce... Hvilket kan anbefales, både af økonomiske og smagsmæssige årsager.

Ingredienser:
5 dl ketchup (Heinz)
2 dl brun farin
1 dl honning
1 dl worcestersauce
1 spsk sennep
3 spsk soja
2 fed hvidløg
1 spsk røget paprika
½ dl olie
½ dl æblecidereddike

Fremgangsmåde:
Bland alle ingredienser i en gryde og opvarm til kogepunktet under omrøring. Hæld saucen på rengjorte glas (i vores tilfælde steriliseret med kogende vand) og luk straks glassene så varmen kan forsegle dem. Opbevar dem i kølesskabet til servering.

Holdbarheden er ca 14 dage i køleskab...!

...Bon Appetite...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...